Op zaterdag 7 januari trokken 8 moedige vrijwilligers richting Zoem-In, gewapend met een boorplatform, lijmpistolen, markeerstiften, etc. Het thuisfront werd verwittigd 'dat zou doorgedaan worden tot alle vallen gemaakt waren, en dat dat wel eens laat zou kunnen worden'. Zondag werd zelfs als reservedag ingepland voor het geval het allemaal wat zou tegenvallen.

Een goede voorbereiding (de koninginnenroosters waren al op maat geknipt, de voorzitter had de tafels van de Zoem-In al opgesteld op een wijze die een vlotte manier van werken zou toelaten en Louis had een mal gemaakt waardoor het boren van de grote gaten in de plastic dozen een simpele no-brainer werd) zorgde er evenwel voor dat de planning wat aangepast kon worden.

We  begonnen eraan om 9u en om 10u30 werd de laatste val reeds in elkaar gelijmd. Uiteindelijk bleken het opruimen, het eten van de middagschaft en het nakaarten langer te duren dan de werken op zich.

Hoe je zelf een dergelijke val kan maken, kan je terugvinden in de kennisbank onder 'knutselidee - de selectieve val'.

 

Sorry, this website uses features that your browser doesnвЂt support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and youвЂll be all set.