Maak gebruik van dit formulier om je lidmaatschap aan te vragen. We nemen spoedig contact met je op.

Velden met * zijn verplichte velden.

vriendelijke bij
Wens je lid te worden van onze vereniging? Dat kan en je bent vanzelfsprekend van harte welkom! Je hoeft zelf geen bijen te hebben om lid te worden. Ook mensen met een hart voor de bijen en de natuur zijn welkom.

Er zijn 2 mogelijkheden om lid te worden:

1. Je wenst enkel lid te worden van de Imkersbond Bonheiden.

Je bent volwaardig lid van onze vzw en ontvangt dan ook ons ledenblad. Je bent ook van harte welkom op alle activiteiten die door de Imkersbond Bonheiden worden georganiseerd. Neem een kijkje in onze agenda om een indruk te krijgen van onze activiteiten. Dit lidmaatschap kost je slechts 10 € per jaar.

Heb je zelf bijen en ben je nog geen lid van de Koninklijke Vlaamse Imkersbond via een andere vereniging, dan is de tweede optie meer iets voor jou.

2. Je wenst lid te worden van de Imkersbond Bonheiden én ook van het Vlaams Bijeninstituut vzw of van KonVib vzw.

Dit houdt in dat je volwaardig lid wordt van onze vzw en alle voordelen geniet zoals beschreven hierboven. Bijkomend kan je dan ook lid worden bij het Vlaams Bijeninstituut vzw of bij KonVib vzw en kan je onder andere genieten van een verzekering BA voor bijen-gerelateerde activiteiten, krijg je een VBI-login voor bijenfilmen of het maandblad van de KonVib en kan je deelnemen aan nationaal georganiseerde vormingen en opleidingen. Dit lidmaatschap kost je voor VBI slechts 30 € per jaar (40 € buiten België) en voor Konvib 35 € per jaar (45 € buiten België en 55 € buiten Europese Gemeenschap).

Je wordt lid door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Zo hebben we meteen de nodige gegevens om je lidmaatschap verder in orde te brengen.

Opgelet, lidgelden zijn steeds per kalenderjaar!

 

Sorry, this website uses features that your browser doesnвЂt support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and youвЂll be all set.