vriendelijke bijDe belangrijkste draaischijf van iedere vereniging zijn de vrijwilligers. Dag in dag uit zetten zij zich in om voorbereidingen te treffen voor de komende activiteiten, contacten te leggen met andere vrijwilligers of leden, feedback te geven aan het bestuur, … wat zouden we nog doen en wat zou onze imkersbond nog zijn zonder?

Sommige vrijwilligers werken mee aan een permanent project, anderen steken sporadisch een handje toe bij een bepaalde soort activiteiten of enkel wanneer hun persoonlijke agenda dit toelaat. Sommigen zijn lid van het bestuur en anderen niet. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen. Onze imkersbond is hun allemaal zeer dankbaar voor hun tijd en inzet die ze investeren om onze doelen samen te kunnen bereiken.

Mocht je wat tijd en zin hebben om ook eens mee te werken aan een activiteit of wil je deel uit maken van de hechte kern van onze vereniging en daar ook een steentje toe bijdragen? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen! Spreek zeker eens iemand aan van het bestuur als je een handje wilt toesteken voor een groot of klein werkje of als je één of ander schitterend idee hebt!

"Vrijwilligers worden niet betaald. Niet omdat ze waardeloos zijn, maar omdat ze onbetaalbaar zijn !"

Sorry, this website uses features that your browser doesnвЂt support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and youвЂll be all set.