BBQ feest Imkersbond Bonheiden

Zeventien augustus was het weer zover …… onze jaarlijkse BBQ. Om half twee verzamelde talrijke collega’s imkers voor een korte wandeling door de Rijmenamse natuur.

De uitleg van de gids (Steven) deed bij een aantal toch de wenkbrauwen fronsen ivm de op til zijnde veranderingen in het natuurlandschap. Vergezeld door de zon waren de wandelaars tevreden van de korte (6 km) wandeling. De niet-wandelaars waren al aan het nippen van het drankje aangeboden door de bond en daar sloten wij ons volmondig bij aan.

 Wandelaars

 Barbecue

De vuren werden aangestoken en om 17 uur begonnen de eerste hongerige aan het coronaveilige parkoers. Eerst groenten en dan een mooi gebakken en overheerlijk stukje vlees. Met dank aan onze twee bakkers, Dirk en Eric, ze hebben zich in het “zweet” gewerkt om alles perfect te kunnen afleveren. Iedereen ging met een voldaan gevoel naar huis. En zoals gezegd wordt, de afwezigen hadden weeral ongelijk.

Mijn dank gaat dan ook naar alle vrijwilligers die de BBQ hebben doen slagen.

Volgende afspraak is het logen en waswafelen op 2 oktober, de voordracht op donderdag 21 oktober en de pannenkoeken op zondag 14 november. Voor meer info zie onze website.

Sorry, this website uses features that your browser doesnвЂt support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and youвЂll be all set.