Een eenvoudige bereiding voor die kriebelhoest.

Benodigheden

• 2 sappige citroenen
  • 150 ml honing
  • 50 ml glycerine

Bereiding

Pers de citroenen uit en zeef het sap zodat er geen pitjes inzitten en zo weinig mogelijk vezels.

Meng de honing, glycerine en het gezeefde citroensap goed.

Giet de vloeistof in een flesje.

Gebruik

Indien je last hebt van een kriebelhoest, kan je elke twee uur een eetlepel innemen van dit drankje.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.

Wij gebruiken cookies

Deze site gebruikt wettelijk toegestane functionele cookies en analytische cookies die geen persoonsgegevens verzamelen. Uw toestemming is dus niet vereist, maar u kan optioneel wel een keuze maken. Gebruik de link hieronder om de privacy clausule te lezen.